OVER BRENDA

Inspiratie en passie

Als klein meisje al was ik geboeid door mensen, hun gedrag, drijfveren en mogelijkheden. Mensen inspireren mij, ieder mens is mooi op zijn/ haar eigen manier. Een studie psychologie was dan ook een logische keuze.

Vanuit mijn passie en betrokkenheid bij mensen begeleid ik al jaren volwassenen in hun ontdekkingstocht naar hoe ze in hun leven willen staan. Met veel plezier!

Met name een goede balans tussen werk en gezondheid vind ik fascinerend. Als werkende moeder van 2 prachtige zonen, partner, vriendin, vrijwilliger, dochter, enz. ervaar ik ook zelf dagelijks de uitdaging om een gezonde balans te bewaken tussen alle rollen en taken die ik in het leven wil vervullen.

In mijn begeleidingen ga ik altijd uit van mogelijkheden en talenten van mensen.
Mijn benadering is persoonlijk, positief, respectvol en bovenal betrokken.

Door persoonlijke aandacht en reflectie help ik mensen te (her)ontdekken waar passies liggen en hoe deze te integreren in het dagelijks leven en werk. Bewust zijn van je valkuilen en kwetsbaarheden, en zeker van je talenten en kracht zijn hierbij belangrijk.

Opleiding en ervaring


Na mijn universitaire studies psychologie, heb ik me gespecialiseerd in de cognitieve gedragstherapie.
Omdat ik op zoek was naar een manier om meer bij de mensen zelf en hun dagelijkse ervaringen aan te kunnen sluiten, ben ik mij de afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in de derde generatie gedragstherapie, waaronder mindfulness, positieve psychologie en ACT.

Na ruim 10 jaar werken als therapeut en leidinggevende bij verschillende organisaties in de arbeidsgerelateerde sector, ben ik in 2009 gestart in mijn eigen praktijk IntensPsychologie.

Middels bijscholing en zelfstudie, supervisie en intervisie maar vooral met vallen en opstaan leer ik iedere dag weer over mensen en over mijzelf. 
Vanuit kennis, ervaring en vooral ook vanuit mijzelf, werk ik met hart en ziel in mijn eigen praktijk.

Ik laat me hierbij graag inspireren door de verschillende mensen die ik in het werk tegenkom, zowel collega's, professionals, maar vooral ook cliënten.

 

 

Brenda Roels

"Bewust zijn van je valkuilen en kwetsbaarheden, en zeker van je talenten en kracht is belangrijk"